Nidelvåsen

En helt ny bydel har reist seg!

2005 – 2023. Utbyggingen på Nidelvåsen har vært en ubetinget suksess! Mer enn 400 nye boliger er ferdigstilt, så nå yrer det av liv. Selv ikke finanskrisa som lammet det meste av eiendomsomsetningen landet rundt kunne dempe interessen for boligene i dette unike området. Det er trygt å vite at du investerer i noe markedet så tydelig har sagt at er vel verd prisen.

Dette er Nidelvåsen: Området ligger høyt, solrikt og luftig i landlige omgivelser 3,5 km fra Arendal sentrum, med kort vei til Asdal skole,og Stoa;Sørlandets største handleområde.Sjøen og idylliske Vrengen ligger kun en kort spasertur unna. På “baksiden” av Nidelvåsen strekker marka seg innover,og åpner for friluftsliv året rundt.

Moderne boliger for moderne mennesker: Hele området kjennetegnes av et spennende mangfold,som bindes
sammen av visjonen om å gjøre Nidelvåsen til områdets mest spennende bomiljø. Derfor er samtlige boliger arkitekttegnet, basert på det samme formspråket og byr på en rekke smarte løsninger og spennende detaljer.Sørlandet er fantastisk, også om høsten og vinteren.

Informasjon

  • Sentralt
  • Turterreng
  • Barnehage
  • Solrikt

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om denne boligtypen som pris, leveringstid osv. er det bare å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg til å oppnå din boligdrøm.

Bård Rannekleiv

Henrik Engeland