Rørendal, Tromøy – Arendal

Perfekt beliggenhet på Tromøya

På Rørendal Strandvei vil det være godt å bo eller feriere. Dette er et spennende prosjekt beliggende i sentrale og sjønære omgivelser i Rørendalsbukta, mellom Tybakken og Vågsnes, på vakre Tromøy utenfor Arendal. Området byr på nydelig sjøutsikt og svært gode solforhold.

Bebyggelsen vil bestå av 20 boliger av ulik størrelse, og i tillegg 10 leiligheter.

Dette er boliger som vil passe både yngre og eldre, og vil holde høy standard med svært gode løsninger.
Her kan du være med på å forme din drømmebolig, hvor du og dine kan flytte rett inn i en bruksklar og nøkkelferdig bolig.

Boligene blir levert med  opparbeidet uteplass med ferdigplen og/eller platting. Beboerne her vil også benytte de flotte fellesområdene med lekeplass, en hyggelig gangvei langs ørretbekken ned til strandlinjen med badeplass og felles bryggeanlegg. Det er muligheter for å kjøpe båtplass i Ubekilen som er kort gangavstand fra feltet.

Rørendal er et meget sentralt boligområde på Tromøy med kun ca. 10 minutter kjørevei til Arendal sentrum og omtrent samme avstand til påkjørsel E18 via Krøgenes. Området har kort avstand til skole, barnehager, og flere dagligvarebutikker både på Tromøytunet og på Krøgenes hvor du finner apotek, legesenter, bakeri, café, treningssenter m.v.

Kontakt megler

Privatmegleren i Arendal kan hjelpe deg og svare på spørsmål. Kontakt dem direkte eller klikk på linkene nedenfor om du ønsker å se annonsen på Finn, se boligvelgeren eller avtale visning.

Silje Frøyshol Kristiansen

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om denne boligtypen som pris, leveringstid osv. er det bare å ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg til å oppnå din boligdrøm.

Bård Rannekleiv

Henrik Engeland