Hetland Agder AS

29 år med kvalitet

Velkommen til Hetland Agder AS

Hetland Agder AS ble stiftet i 1993 og har stått for utbygging av flere store boligfelt og prosjekter i Arendal de siste 30 årene.  Vi har bygget over  1.100 boliger og fritidshus med øye for detaljer og fokus på kvalitet.  I tillegg til å utvikle bolig og fritids felt blir vi ofte blir forespurt om å restaurere eller gjenoppbygge boliger i tradisjonelle nærmiljø. Dette er oppgaver som normalt krever mye forarbeid og høy kompetanse både i prosjekteringen og under selve byggeprosessen.

Vi har alle forskjellige ønsker og behov, derfor kan vårt tegnekontor tilpasse boligen og gi råd om forskjellige løsninger.  Noen ønsker et ekstra soverom, andre en ekstra dør eller en mer åpen løsning. Med 3D tegninger kan vi visualisere din bolig med tilpassede løsninger etter egne ønsker og behov.

Velger du Hetland Agder som leverandør trenger du kun å forholde deg til en hovedkontrakt og ikke et utvalg håndverkere.  Vårt mål er å bygge din drøm og gjøre arbeidet og prosessen så enkel som mulig. Derfor har vi alltid en åpen dør og følger godt opp både før, under og etter prosjektet er ferdig. Hos Hetland Agder er du i trygge hender.

Bård Rannekleiv
Daglig leder